PROVISIONAL 2014 BCHMR Schedule

Prepared 2014 06 20

Farl	, arrivals	mav	nark	in the	main	parking	lot

5:00			PM	Paddock Gate opens	
5:00	to	7:00		Registration, Tech & Paddock assignment	Clubhouse & Tech Area
5:00				Complimentary Meet and Greet BBQ	PreGrid
10:30				Main Gate locked	

FRIDAY August 15, 2014 Test & Tune / Practice Day

7:00			AM	Main Gate opens		
9:00	to	Noon		Practice: revolving 20 minute sessions for OW, CW and Time Attack		
Noon		1:00	PM	Lunch Break		
1:00		4:00		Practice: revolving 20 minute sessions for OW,		
4:00				Track closes		
3:00	to	7:00		BCHMR Reg. Tech Inspection		Clubhouse & Tech Area
5:00				By donation Westwood Reunion BBQ		Tent in West Paddock
10:30				Main Gate locked		

Race Groups:

Vintage CW Group A Fast Production based Closed Wheel Vintage Cars
Vintage CW Group B Faster Production based Closed Wheel Vintage Cars
Vintage Exhibition Group Vintage Sports Racing and Single Seat Racing Cars

Hagerty Formula Festival group Formula Ford
Hagerty Formula Festival group Formula Vee
Hot Laps Lapping Session

Saturday A	ugust	<u>16, 2014</u>		Race Day		
7:00			AM	Main Gate opens		
7:30	to	Noon		Registration Tech and Paddock Assignment		Clubhouse & Tech Area
7:30		8:00		Compulsory track walk for newcomers		PreGrid
8:00		8:30		Compulsory drivers' meeting		PreGrid
9:00		9:15		Vintage CW Groups A	Practice & Qualifying	15 min
9:20		9:35		Vintage CW Group B	Practice & Qualifying	15 min
9:40		9:55		Vintage Exhibition Group	Practice & Qualifying	15 min
10:00		10:15		Time Attack	practice	15 min
10:05		10:20		Combined Formula Ford and Vee	Practice	15 min
10:25		10:40		Time Attack	Qualifying	15 min
10:45		11:00		Vintage CW Group A	Race 1	15 min
11:10		11:25		Vintage CW Group B	Race 1	15 min
11:30	to	1:00	PM	Lunch Break	Demonstration tours, Hot Laps etc.	90 minutes
1:00	to	1:15		Vintage Exhibition Group	Race 1	15 min
1:20		1:35		Vintage CW Group A	Race 2	15 min
1:45		2:00		Formula Vee	Qualifying	15 min
2:05		2:20		Formula Ford	Qualifying	15 min
2:30		2:45		Vintage CW Group B	Race 2	15 min
2:50		3:05		Vintage Exhibition Group	Race 2	15 min
3:05		3:25		Time Attack	Run Session	20 min
3:30		3:50		Formula Ford	Race 1	20 min
4:00		4:20		Formula Vee	Race 1	20 min

Happy Half Hour'

Meal served

Tent in West Paddock

Tent in West Paddock

Sunday Aug	gust 1	<u>7, 2014</u>		Race Day		
7:00			AM	Main Gate opens		
8:30	to	9:00		Compulsory drivers' meeting		PreGrid
9:30		9:50		Vintage CW Groups A and B	Warm up	20 min
9:55		10:10		Hagerty Formula Festival Vee & Ford	Warm up	15 min
10:15		10:30		Vintage Exhibition Group	Warm up	15 min
10:35		10:50		Vintage CW Group A	Race 3	15 min
11:00		11:15		Vintage CW Group B	Race 3	15 min
11:25		11:40		Vintage Exhibition Group	Race 2	15 min
11:50		12:05		BCHMR Formula Vee	Qualifying	15 Min
12:05	to	1:35	PM	Lunch Break	Grand Opening, Parade, Hot Laps, etc.	90 min
1:35		1:55		Hagerty Formula Festival Formula Ford	Westwood Trophy Race	20 min
2:05		2:25		CW Vintage groups A and B	SCCBC Trophy Race	20 min
2:35		2:55		Exhibition Vintage group	Pete Lovely Memorial Award Race	20 min
3:35		3:55		Hagerty Formula Festival Formula Vee	Abbotsford Trophy Race	20 min
				End of the Day - Have a Safe Drive Home - See you Next Year!		
10:30				Main Gate locked		

5:00

5:30

10:30

to

5:30

BCHMR Dinner & Ceremonies

BCHMR Dinner & Ceremonies

Main Gate locked