## **2017 BCHMR SCHEDULE**

FRIDAY August 18, 2017	Test & Tune / Practice Day
FRIDAT AUGUST 10. ZU1/	rest & rune / Fractice Day

7:00			AM	Main Gate opens		
9:00	to	12:00		Practice: revolving 20 minute sessions for separate groups		
12:00		1:00	PM	Lunch Break		
1:00		4:00		Practice: revolving 20 minute sessions for separate groups		
3:00	to	7:00		Registration, Tech & Paddock assignment		Clubhouse & Tech Area
4:00				Track closes		
5:00				Westwood Reunion BBQ (by donation)		Tent in West Paddock
10:30				Main Gate locked		

SATURDAY August 19, 2017 Race Day 1

SATURDAY August 19, 2017 Race Day 1						
7:00			AM	Main Gate opens		
7:00	to	Noon		Registration, Tech & Paddock assignment		Clubhouse & Tech Area
7:30		8:00		Mandatory track walk for newcomers		PreGrid
8:30		8:50		Mandatory drivers' meeting		PreGrid
9:00		9:15		Vintage CW Group A	Practice & Qualifying	15 min
9:20		9:35		Vintage CW Group B	Practice & Qualifying	15 min
9:40		9:55		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Practice & Qualifying	15 min
10:00		10:15		All Japanese Group	Practice & Qualifying	15 min
10:15		10:20		Schedule Catchup		5 min
10:20		10:35		Vintage CW Group A	Race 1	15 min
10:40		10:55		Vintage CW Group B	Race 1	15 min
11:00		11:15		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Race 1	15 min
11:20		11:35		All Japanese Group	Race 1	15 min
11:35	to	1:10	PM	Lunch Break	Parades, Racing Car Rides	95 min
1:15	to	1:35		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Race 2	20 min
1:40		2:00		All Japanese Group	Race 2	20 min
2:05		2:25		Vintage CW Group A	Race 2	20 min
2:30		2:50		Vintage CW Group B	Race 2	20 min
2:55		3:05		Demonstration Laps		10 min
3:10		3:25		All Japanese Group	Race 3	15 min
3:30		3:45		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Race 3	15 min
3:50		4:05		Vintage CW Group A	Race 3	15 min
4:10		4:25		Vintage CW Group B	Race 3	15 min
5:00	to	5:30		BCHMR Dinner & Ceremonies	'Happy Half Hour'	Tent in West Paddock
5:30				BCHMR Dinner & Ceremonies	Meal served	Tent in West Paddock
10:30				Main Gate locked		

## SUNDAY August 20, 2017 Race Day 2

7:00			AM	Main Gate opens		
8:30	to	8:50		Mandatory drivers' meeting		PreGrid
9:00		9:15		Vintage CW Group A	Warm up	15 min
9:20		9:35		Vintage CW Group B & All Japanese	Warm up	15 min
9:40		9:55		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Warm up	15 min
10:00		10:15		Vintage CW Group A	Race 4	15 min
10:20		10:35		Vintage CW Group B	Race 4	15 min
10:40		10:55		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Race 4	15 min
11:00		11:50		All Japanese Group	Enduro	50 min
11:55	to	1:40	PM	Lunch Break	Parade Laps, Racing Car Rides, Opening	105 min
1:40		1:55		Combined F Ford, F Vee & Exhibition Groups	Race 5	15 min
2:00		2:15		Vintage CW Group A	Race 5	15 min
2:20		2:35		Vintage CW Group B	Race 5	15 min
2:35		2:45		Demonstration Laps		10 min
2:50		3:05		Exhibition Group	Pete Lovely Memorial Award Race	15 min
3:10		3:25		Hagerty Formula Festival (FFord & FVee)	Westwood & Abbotsford Trophies	15 min
3:30		3:45		Jim Latham Memorial (Vintage CW Group A)	SCCBC Trophy	15 min
3:50		4:05		Jim Latham Memorial (Vintage CW Group B)	SCCBC Trophy	15 min
End of the Day - Have a Safe Drive Home - See you Next Year!						
10:30				Main Gate locked		