2018 BCHMR SCHEDULE

I NIDA I AUGUST 17, 2010	FRIDAY	August	17,	201
--------------------------	---------------	---------------	-----	-----

Test & Tune / Practice Day

7:00			AM	Main Gate Opens		
10:00	to	12:00		ractice: Revolving 20 Minute Sessions for Separate Groups		
12:00		1:00	PM	Lunch Break		
1:00		4:00		Practice: Revolving 20 Minute Sessions for Separate	Groups	
3:00		7:00		Registration, Paddock Assignment and Tech		Clubhouse & Tech Area
4:00				Track Closes		
5:00				Westwood Reunion BBQ (by Donation)		Tent in West Paddock
10:30				Main Gate Locked		

SATURDAY August 18, 2018

Race Day 1

		AM	Main Gate Opens		
to	Noon		Registration, Paddock Assignment and Tech		Clubhouse & Tech Area
	8:00		Mandatory Track Walk for Newcomers		Pre-Grid
	8:50		Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid
	9:15		FVee Group	Practice	15 min
	9:35		Vintage CW Group A	Practice & Qualifying	15 min
	10:00		Vintage CW Group B	Practice & Qualifying	15 min
	10:20		Combined FFord & Exhibition Group	Practice & Qualifying	15 min
	10:45		Vintage CW Group A	Race 1	15 min
	11:05		Vintage CW Group B	Race 1	15 min
	11:30		FVee Group	Qualifying	15 min
	11:45		Demonstration Laps		10 min
	Noon		Combined FFord & Exhibition Group	Race 1	15 min
to	12:10	PM	Lunch Break - Parade Laps	Field of Dreams Cars	10 min
	1:15		Lunch Break - Charity Rides	Ride in a Racing Car for Mission Hospice	65 min
	1:35		FVee Group	Race 1	15 min
	1:55		Combined FFord & Exhibition Group	Race 2	15 min
	2:05		Demonstration Laps		10 min
	2:30		Vintage CW Group A	Race 2	15 min
	2:50		Vintage CW Group B	Race 2	15 min
	3:15		FVee Group	Race 2	15 min
	3:40		Combined FFord & Exhibition Group	Race 3	20 min
	4:25		'Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B	Race 3 (Relay Race for Two-Car Teams)	40 min
to	5:30		BCHMR Dinner and Ceremonies	'Happy Half Hour'	Tent in West Paddock
			BCHMR Dinner and Ceremonies	Meal Served	Tent in West Paddock
			Main Gate Locked		
	to	8:00 8:50 9:15 9:35 10:00 10:20 10:45 11:30 11:45 Noon to 12:10 1:15 1:35 2:05 2:30 2:50 3:15 3:40 4:25	to Noon 8:00 8:50 9:15 9:35 10:00 10:20 10:45 11:05 11:30 11:45 Noon to 12:10 PM 1:15 1:35 1:55 2:05 2:30 2:50 3:15 3:40 4:25	to Noon Registration, Paddock Assignment and Tech 8:00 Mandatory Track Walk for Newcomers 8:50 Mandatory Drivers' Meeting 9:15 FVee Group 9:35 Vintage CW Group A 10:00 Vintage CW Group B 10:20 Combined FFord & Exhibition Group 10:45 Vintage CW Group B 11:05 Vintage CW Group B 11:30 FVee Group 11:45 Demonstration Laps Noon Combined FFord & Exhibition Group to 12:10 PM Lunch Break - Parade Laps 1:15 Lunch Break - Charity Rides 1:35 FVee Group 1:55 Combined FFord & Exhibition Group 2:05 Demonstration Laps 2:30 Vintage CW Group A 2:50 Vintage CW Group B 3:15 FVee Group 3:40 Combined FFord & Exhibition Group 4:25 'Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B to 5:30 BCHMR Dinner and Ceremonies	to Noon Registration, Paddock Assignment and Tech 8:00 Mandatory Track Walk for Newcomers 8:50 Mandatory Drivers' Meeting 9:15 FVee Group Practice 9:35 Vintage CW Group A Practice & Qualifying 10:00 Vintage CW Group B Practice & Qualifying 10:20 Combined FFord & Exhibition Group Practice & Qualifying 10:45 Vintage CW Group A Race 1 11:05 Vintage CW Group B Race 1 11:30 FVee Group 11:45 Demonstration Laps Noon Combined FFord & Exhibition Group Race 1 to 12:10 PM Lunch Break - Parade Laps Field of Dreams Cars 1:15 Lunch Break - Charity Rides Ride in a Racing Car for Mission Hospice 1:35 FVee Group 1:55 Combined FFord & Exhibition Group Race 1 1:55 Combined FFord & Exhibition Group Race 2 2:05 Demonstration Laps 2:30 Vintage CW Group A Race 2 3:15 FVee Group Race 2 3:15 FVee Group Race 2 3:15 FVee Group Race 2 3:16 FVee Group Race 2 3:17 FVee Group Race 2 3:18 FVee Group Race 2 3:19 FVee Group Race 2 3:10 Vintage CW Group B Race 2 3:10 Combined FFord & Exhibition Group Race 2 3:10 Vintage CW Group B Race 2 3:11 FVee Group Race 2 3:12 FVee Group Race 3 4:25 Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B Race 3 4:25 Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B Race 3 4:25 Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B Race 3 4:25 Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B Race 3 4:25 Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B Race 3 4:25 Happy Half Hour' Meal Served

SUNDAY August 19, 2018

Race Day 2

7:00			AM	Main Gate Opens		
8:30	to	8:50		Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid
9:00		9:15		FVee Group	Practice	15 min
9:20		9:35		Vintage CW Groups A & B Combined	Warm up	15 min
9:45		10:00		Combined FFord & Exhibition Group	Warm up	15 min
10:05		10:20		Vintage CW Group A	Race 4	15 min
10:30		10:45		Vintage CW Group B	Race 4	15 min
10:50		11:05		Combined FFord & Exhibition Group	Race 4	15 min
11:10		11:25		FVee Group	Qualifying	15 min
11:30		11:40		Demonstration Laps		15 min
11:50	to	12:05	PM	Lunch Break - Parade Laps	Field of Dreams Cars	15 min
12:10		1:25		Lunch Break - Charity Rides	Ride in a Racing Car for Mission Hospice	75 min
1:25		1:35		Official Opening Ceremony		10 min
1:40		1:55		FVee Group	Race 3	15 min
2:00		2:10		Demonstration Laps		10 min
2:15		2:35		Hagerty Formula Festival (FFord & Exhibition)	Westwood & Pete Lovely Memorial Award	20 min
2:45		3:00		FVee Group	Abbotsford Trophy	15 min
3:10		3:30		Vintage CW Groups A & B Combined	Jim Latham Memorial Race	20 min
	End of the Weekend - Thanks for Coming - Have a Safe Drive Home - See you Next Year!					
10:30				Main Gate Locked		