2018 BCHMR SCHEDULE

FRIDAY August 17, 2018			Test & Tune / Practice Day			
7:00			AM	Main Gate Opens		
10:00	to	12:00		Practice: Revolving 20 Minute Sessions for Separate Groups		
12:00		1:00	PM	Lunch Break		
1:00		4:00		Practice: Revolving 20 Minute Sessions for Separate Groups		
3:00		7:00		Registration, Paddock Assignment and Tech		Clubhouse & Tech Area
4:00				Track Closes		
5:00				Westwood Reunion BBQ (by Donation)		Tent in West Paddock
10:30				Main Gate Locked		

SATURDAY August 18, 2018

Race Day 1

	<u>v</u>					
7:00			AM	Main Gate Opens		
7:00	to	Noon		Registration, Paddock Assignment and Tech		Clubhouse & Tech Area
7:30		8:00		Mandatory Track Walk for Newcomers		Pre-Grid
8:30		8:50		Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid
9:00		9:15		FVee Group	Practice	15 min
9:20		9:35		Vintage CW Group A	Practice & Qualifying	15 min
9:45		10:00		Vintage CW Group B	Practice & Qualifying	15 min
10:05		10:20		Combined FFord & Exhibition Group	Practice & Qualifying	15 min
10:30		10:45		Vintage CW Group A	Race 1	15 min
10:50		11:05		Vintage CW Group B	Race 1	15 min
11:15		11:30		FVee Group	Qualifying	15 min
11:35		11:45		Demonstration Laps		10 min
11:45		Noon		Combined FFord & Exhibition Group	Race 1	15 min
Noon	to	12:10	PM	Lunch Break - Parade Laps	Field of Dreams Cars	10 min
12:10		1:15		Lunch Break - Charity Rides	Ride in a Racing Car for Mission Hospice	65 min
1:20		1:35		FVee Group	Race 1	15 min
1:40		1:55		Combined FFord & Exhibition Group	Race 2	15 min
1:55		2:05		Demonstration Laps		10 min
2:15		2:30		Vintage CW Group A	Race 2	15 min
2:35		2:50		Vintage CW Group B	Race 2	15 min
3:00		3:15		FVee Group	Race 2	15 min
3:20		3:40		Combined FFord & Exhibition Group	Race 3	20 min
3:50		4:10		'Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B	Race 3 - for Relay Team Car #1	20 min
4:15		4:35		'Nations Cup' - Vintage CW Groups A & B	Race 3 - for Relay Team Car #2	20 min
5:00	to	5:30		BCHMR Dinner and Ceremonies	'Happy Half Hour'	Tent in West Paddock
5:30				BCHMR Dinner and Ceremonies	Meal Served	Tent in West Paddock
10:30				Main Gate Locked		

SUNDAY August 19, 2018

Race Day 2

3011DAT August 15, 2010						
7:00			AM	Main Gate Opens		
8:30	to	8:50		Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid
9:00		9:15		FVee Group	Practice	15 min
9:20		9:35		Vintage CW Groups A & B Combined	Warm up	15 min
9:45		10:00		Combined FFord & Exhibition Group	Warm up	15 min
10:05		10:20		Vintage CW Group A	Race 4	15 min
10:30		10:45		Vintage CW Group B	Race 4	15 min
10:50		11:05		Combined FFord & Exhibition Group	Race 4	15 min
11:10		11:25		FVee Group	Qualifying	15 min
11:30		11:40		Demonstration Laps		15 min
11:50	to	12:05	PM	Lunch Break - Parade Laps	Field of Dreams Cars	15 min
12:10		1:25		Lunch Break - Charity Rides	Ride in a Racing Car for Mission Hospice	75 min
1:25		1:35		Official Opening Ceremony		10 min
1:40		1:55		FVee Group	Race 3	15 min
2:00		2:10		Demonstration Laps		10 min
2:15		2:35		Combined FFord & Exhibition Group	Hagerty Formula Festival	20 min
2:45		3:00		FVee Group	Abbotsford Trophy	15 min
3:10		3:30		Vintage CW Groups A & B Combined	Jim Latham Memorial Race	20 min
End of the Weekend - Thanks for Coming - Have a Safe Drive Home - See you Next Year!						
10:30				Main Gate Locked		