2019 BCHMR SCHEDULE

FRIDAY August 9, 2019 Test & Tune / Prac	actice Day
--	------------

7:00			AM	Main Gate Opens		
10:00	to	12:00		Practice: Revolving 20 Minute Sessions for Separate Groups		
12:00		1:00	PM	Lunch Break		
1:00		4:00		actice: Revolving 20 Minute Sessions for Separate Groups		
3:00		7:00		Registration, Paddock Assignment and Tech		Clubhouse & Tech Area
4:00				Track Closes		
5:00				Nestwood Reunion BBQ (by Donation - \$20 min. please)		Tent in West Paddock
10:30				Main Gate Locked		

SATURDAY August 10, 2019 Race Day 1

SATURDAY August 10, 2019 Race Day 1							
7:00			AM	Main Gate Opens			
7:00	to	Noon		Registration, Paddock Assignment and Tech		Clubhouse & Tech Area	
7:30		8:00		Mandatory Track Walk for Newcomers		Pre-Grid	
8:30		8:50		Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid	
9:00		9:15		FVee Group - Al Ores Invitational	Practice	15 min	
9:20		9:35		Vintage CW Group A	Practice & Qualifying	15 min	
9:45		10:00		Vintage CW Group B	Practice & Qualifying	15 min	
10:05		10:20		Combined FFord & Exhibition Group	Practice & Qualifying	15 min	
10:30		10:45		Vintage CW Group A	Race 1	15 min	
10:50		11:05		Vintage CW Group B	Race 1	15 min	
11:15		11:30		FVee Group - Al Ores Invitational	Qualifying	15 min	
11:35		11:45		Demonstration Laps		10 min	
11:45		Noon		Combined FFord & Exhibition Group	Race 1	15 min	
Noon	to	12:10	PM	Lunch Break - Parade Laps	Field of Dreams Cars	10 min	
12:15		1:00		Lunch Break - Charity Rides	Rides for Mission Hospice Society	65 min	
1:05		1:20		FVee Group - Al Ores Invitational	Race 1	15 min	
1:25		1:40		Combined FFord & Exhibition Group	Race 2	15 min	
1:45		1:55		Demonstration Laps		10 min	
2:00		2:15		Vintage CW Group A	Race 2	15 min	
2:20		2:35		Vintage CW Group B	Race 2	15 min	
2:40		2:55		FVee Group - Al Ores Invitational	Race 2	15 min	
3:00		3:20		Combined FFord & Exhibition Group	Race 3	20 min	
3:25		3:45		Rear Ends Only Challenge CWA	Race 3	20 min	
3:50		4:10		Rear Ends Only Challenge CWB	Race 3	20 min	
5:00	to	5:30		BCHMR Dinner and Ceremonies	'Happy Half Hour'	Tent in West Paddock	
5:30				BCHMR Dinner and Ceremonies	Meal Served	Tent in West Paddock	
10:30				Main Gate Locked			

SUNDAY August 11, 2019 Race Day 2

7:00			AM	Main Gate Opens			
8:30	to	8:50		Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid	
9:00		9:15		FVee Group -Al Ores Invitational	Practice	15 min	
9:20		9:35		Vintage CW Groups A & B Combined	Warm up	15 min	
9:40		9:55		Combined FFord & Exhibition Group	Warm up	15 min	
10:05		10:20		Vintage CW Group A	Race 4	15 min	
10:30		10:45		Vintage CW Group B	Race 4	15 min	
10:50		11:05		Combined FFord & Exhibition Group	Race 4	15 min	
11:10		11:25		FVee Group	Qualifying	15 min	
11:30		11:40		Demonstration Laps		15 min	
11:50		12:05	PM	Lunch Break - Parade Laps	Field of Dreams Cars	15 min	
12:10		12:55		Lunch Break - Charity Rides	Rides for Mission Hospice Society	75 min	
1:00		1:15		Official Opening Ceremony		10 min	
1:20		1:35		FVee Group - Al Ores Invitational	Race 3	15 min	
1:40		1:50		Demonstration Laps		10 min	
1:55		2:15		Hagerty Formula Festival (FFord & Exhibition)	Westwood & Pete Lovely Memorial Award	20 min	
2:20		2:35		FVee Group - Al Ores Invitational	Abbotsford Trophy	15 min	
2:45		3:05		Vintage CW Group A	Jim Latham Memorial Race	20 min	
3:10		3:30		Vintage CW Group B	Jim Latham Memorial Race	20 min	
	End of the Weekend - Thanks for Coming - Have a Safe Drive Home - See you Next Year!						
10:30				Main Gate Locked			