				2025 BCHMR SCHEDULE				
					Revision D	ate: July 29, 2025		
FRIDAY	August	15, 202	<u>5</u>	Open Practice Day & BCHMI	R Move In / Registration / Tec	h		
7:00 AM				Main Gate Opens				
10:00	to	Noon	AM	Practice: Revolving 20 min. sessions for separate groups				
Noon	to	1.00	PM	Lunch Break				
1:00	to	4:00	PM	Practice: Revolving 20 min. sessions for separate groups				
4.00	to	7.00	PM	BCHMR Registration, Paddock Assignment, & Tech Clubhouse & Tech Area				
5:30	to	8:00	PM	"Meet and Greet - Westwood Reunion" BBQ West Pad		dock		
	10:00		PM	Main Ga	ate Locked			
SATURE	OAY Au	gust 16, 2	2025	Race Day 1				
7:00 AM				Main Gate Opens				
7:00	to	9:30	AM	Registration and Paddock Assignment - Please note closing time		Clubhouse		
7:00	to	Noon	AM	Tech		Tech Area		
7:30	to	8:00	AM			Pre-Grid		
8:30	to	8:50	AM	Mandatory Track Walk for Newcomers & Novices  Mandatory Drivers' Meeting		Pre-Grid		
9:00	to	9:15	AM	Vintage CW Group A / CW Novice	Practice & Qualifying	15 min		
9:25	to	9:40	AM	Combined OW & Sports Racer Group	Practice & Qualifying	15 min		
9:50	to	10:05	AM	Vintage CW Group B	Practice & Qualifying	15 min		
10:15	to	10:30	AM	Vintage CW Group C	Practice & Qualifying	15 min		
10:40	to	10:55	AM	Vintage CW Group A / CW Novice	Race 1	15 min		
11:05	to	11:20	AM	Combined OW & Sports Racer Group	Race 1	15 min		
11:30	to	11:45	AM	Vintage CW Group B	Race 1	15 min		
11:55	to	12:10	AM	Vintage CW Group C	Race 1	15 min		
12:15	to	1:15	PM	Lunch Break		60 min		
12:20	to	12:50	PM	Parade Laps	Field of Dreams Cars	30 min		
12:50	to	1:00	PM	Clear Track		10 min		
12:50	to	1:10	PM	Official Opening Ceremony & Turnworkers Retur	n to Corners	20 min		
1:20	to	1:35	PM	Vintage CW Group A / CW Novice	Race 2	15 min		
1:45	to	2:00	PM	Combined OW & Sports Racer Group	Race 2	15 min		
2:10	to	2:25	PM	Vintage CW Group B	Race 2	15 min		
2:35	to	2:50	PM	Vintage CW Group C	Race 2	15 min		
3:00	to	3:15	PM	Vintage CW Group A / CW Novice	Race 3	15 min		
3:25	to	3:40	PM	Combined OW & Sports Racer Group	Race 3	15 min		
3:50	to	4:05	PM	Vintage CW Group B	Race 3	15 min		
4:15	to	4:30	PM	Vintage CW Group C	Race 3	15 min		
4:40	to	5:00	PM	West Coast Sprite - Midget Challenge	Feature Race	20 min		
5:30	to	6:00	PM	'Happy Half Hour'		30 min		
6:00	to		PM	BCHMR Dinner & Ceremonies for Competitors, Volunteers, Invited Guests		West Paddock		
	10:00 PM Main Gate Locked							

SUNDAY August 17, 2025				Page	Day 2			
SUNDAY August 17, 2025				Race Day 2				
7:00 AM				Main G	ate Opens	ı		
8:30	to	8:50	AM	Mandatory Drivers' Meeting		in Pre-Grid		
9:00	to	9:15	AM	Combined OW & Sports Racer Group	Warm up	15 min		
9:25	to	9:40	AM	Vintage CW Group A	Warm up	15 min		
9:50	to	10:05	AM	Vintage CW Group B	Warm up	15 min		
10:15	to	10:30	AM	Vintage CW Group C	Warm up	15 min		
10:40	to	10:55	AM	Combined OW & Sports Racer Group	Race 4	15 min		
11:05	to	11:20	AM	Vintage CW Group A	Race 4	15 min		
11:30	to	11:45	AM	Vintage CW Group B	Race 4	15 min		
11:55	to	12:10	PM	Vintage CW Group C	Race 4	15 min		
12:15	to	1:15	PM	Lunch Break		60 min		
12:20	to	1:00	PM	Parade Laps	Field of Dreams Cars	40 min		
1:00	to	1:10	PM	Clear Track		10 min		
1:10	to	1:20	PM	Turnworkers Return to Corners		10 min		
1:30	to	1:45	PM	Combined OW & Sports Racer Group	Race 5	15 min		
1:55	to	2:10	PM	Vintage CW Group A	Race 5	15 min		
2:20	to	2:35	PM	Vintage CW Group B	Race 5	15 min		
2:45	to	3:00	PM	Vintage CW Group C	Race 5	15 min		
3:10	to	3:25	PM	Combined OW & Sports Racer Group	Abbotsford Trophy/Race 3	15 min		
3:35	to	3:50	PM	Vintage CW Combined All groups	Jim Latham Memorial Race	15 min		
4:05	to	4:25	PM	Driver's Edge Autosport Spec Miata Challenge	Feature Race	20 min		
End of the Weekend Races - Thanks for Coming - Have a Safe Drive Home - See you Next Year!								
	10:00 PM			Main Gate Locked				